09-10-06

A letter from me to you

Voor wie mij vroeg hoe het met C gaat, hierbij het antwoord.

Helaba schat,

Al heel de morgen denk ik om de zoveel seconden aan jou. Echt waar. Niet overdreven. En ik heb al véél werk verzet nochtans. Maar niet gedacht dat je gemaild zou hebben, ik zag je in gedachten de hele voormiddag in vergadering.
Niet zo best dat je hoofd je zoveel parten speelt he... met véél rust tussen nu en woensdag avond (ehum) zal dat allemaal wel in orde komen denk ik, een dafalganeke on the side en al... En uiteraard met veel TLC van mij he vanaf woensdagavond.

Je hoeft mij écht niet te bedanken dat ik nog afgekomen ben gisterenavond, ik heb mijzelf daar een groot plezier mee gedaan haha en toen ik zag wat voor een koppeke je trok toen ik voor de deur stond, woehaha, dat alleen al makes it all worthwhile. De blijdschap liep van je gezicht af, ik kon je wel opeten :-))) Ik had de hele namiddag ook al over je gepraat :-) en ik voelde me telkens vol warmte stromen (al kan het ook de zon zijn geweest ;-), na die zalige morgen babbelen en babbelen en babbelen in bed. Ik wou echt wel naar je toe komen, ik wou niks liever. En I don't regret doing it. Je zégt niet alleen vaak dat je me graag ziet, maar als zei je het nooit : ik voel het. Aan wat je zegt, aan wat je doet, aan hoe je me aankijkt, hoe je met me omgaat. En het is een zaligmakend gevoel. Ik meen het als ik zeg dat ik niet snap waar ik je heb verdiend, want ik wéét dat ik allesbehalve een gemakkelijk karakter heb, dat ik soms zo onhebbelijk kan zijn dat ik mezelf niet kan uitstaan. Maar jij gaat er goed mee om, tempert het, geduldig.

Ik denk zo vaak aan een toekomst met je, al durf ik niet vér denken, daarvoor is de opgelopen averij van de voorbije 38jaar te groot. Maar ik kijk stap voor stap en hoop. Heel hard. Dat het waar zou zijn. Dat we maand na maand sterker worden. Dat we op een dag kunnen zeggen dat we ons vertrouwen, om een beslissing te nemen. Al is de som van alle gezette stapjes van de voorbije 10 weken niet min. Hoopvol stemmend. Rome wasn't built in a day either.

Word dus maar gauw beter in die 55 uur die ons nog van elkaar scheiden :-)

Ontelbaar onmetelijk veel zoenies
Jouw A, in lijf en leden, body, mind & soul ;-)

PS : ik blog jouw mailtje van vanochtend en mijn antwoord :-)

----Original Message Follows----
Date: Mon, 9 Oct 2006 09:12:20 +0200

Hey Lieverd,

een goed uur hier en ik heb barstende hoofdpijn, echt.
Linkerneusgat begint soms onstopbaar te lopen, soms volledig geblokkeerd.
Heb fietsbanden opgepompt, zal dus toch maar met fiets gaan strks, met auto is ook niet leuk. Als ik niet berg opraak stap ik af in terugkomen!! ;-)

Ik wil je vooral nog een smakkerd van een zoen geven voor je komst gisterenavond, ik vond het zooooo ontzettend leuk dat je voor de deur stond (en ook binnnenkwam, haha). Je bent en blijft mijn schat, mijn lieverd, mijn lief, mijn .... v...

Vanavond goed lopen he, ik denk aan jou (en loop in gedachten mee, als jou dat al helpt!?)

tot later,
je c
in body and mind
@@@@@@@@

13:26 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hopelijk is C. snel beter.

Gepost door: beesken | 09-10-06

:-) echte liefde doorstaat alles ....
Grtjes

Gepost door: groene smaragd | 09-10-06

:-) hoe mooi toch de liefde !!
en 'k wist het hoor, staat al genoteerd :-)
goeie nacht, slaap lekker
groetjes

Gepost door: Borriquito | 09-10-06

De commentaren zijn gesloten.