13-10-06

Aftellen

Daar is de lente, daar is de zon ! Ja, ik weet het, ik ben een beetje abuis.  Nochtans zou je het kunnen denken als je naar buiten kijkt he. Na een ellendige augustusmaand is het wel leuk, zo middan oktober. En ervan profiteren gaan we zeker doen !

Ik zit hier echt te suffen achter mijn schrijftafel, zit de minuten letterlijk af te tellen... Niet echt goed he.  De resterende (werk-)tijd is te kort om nog iets fatsoenlijk te beginnen. Als dàt geen gewéldig excuus is om te bloggen ! Haha.

En wat brengt het weekend ? Ik ga het goed inzetten en straks mijn oude karreke, dat tot over de oren onder de modderspatten zit, eens deftig wassen. Liefst van binnen en buiten. Maar dat hangt van de ijver van ’t moment af. Kwestie van de tijd tot half acht zo nuttig mogelijk te vullen. Half acht is het weer Start to Run-tijd. En na woensdag – het liep niet zo lekker – heb ik daar niet zoveel zin in. Maar wie weet lukt het vanavond wél he ! Zei ze hoopvol...

In elk geval is het nadien pas écht weekend, want dan mag ik naar C. Voor een héél weekend lang. Tot maandag ochtend. Heb ik verteld dat ze vorige week bij me aankwam met 10 mooie roze rozen ? Eén roos voor elk van onze zalige weken samen. De schat.
Me happy. Hope you too !

15:38 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Love soul Ik kom jullie nog een aangename vrijdagavond wensen en een prachtig weekend!
Lieve groetjes!

Gepost door: Veerle | 13-10-06

hey Ziet er veelbelovend uit, dit weekend. En die rozen, zo romantisch!

Gepost door: beesken | 13-10-06

lol Als alle resterende taken teveel tijd nemen om nog aan te beginnen, zou je dan niet beter dringend... overuren maken???
:-))

Gepost door: Beowulf | 13-10-06

mmmm Ik ben hier weer even mee komen zweven: roze wolkjes, roze rozen ......... nen mens zou van minder. ;-) Ik wens jullie een fijn weekend tesamen toe.
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 13-10-06

Hello Tja, het weekend is al weer bijna door se... en auto gewassen hahaaaaaaaa, da doen ik graag se, een ottoke wassen!!!! Maar dat zal je ook nie verbazen hééé...
EN NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, ik begin geen Carwash, als ik aan mijne begin ben ik een halve dag bezig....
Iets te fanatiek misschien!! Maar proper is hem dan...
Dikke knuffel voor jullie... en ook wel een kus!!!

Gepost door: Boogiepeter | 15-10-06

hallo! ik kom jou een fijne dinsdag wensen! Ik hoop dat je nog aan het nagenieten bent van je weekendje???
lieve groeten!

Gepost door: suikerbossie | 17-10-06

De commentaren zijn gesloten.