01-11-06

Onzekere bestemming in Frankrijk

Wat een chaos al deze week. Sprinten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ook op het werk heel erg druk : gisteren Proms-night en de organisatie van de gastenontvangst lag volledig bij mij. Heel leuk om doen, maar wel goed voor enige stress en last minute kopbrekingen nietwaar.

Deze inleiding om mijn afwezigheid hier enigszins te verklaren, al ben ik niet zo ijdel te denken dat jullie mijn geschrijf echt hebben gemist.

Ik zou het nog even over ons weekendje Normandië hebben. Dat het Normandië was waar ik geboekt had, dat realiseerde ik mij pas donderdag, dus twee dagen voor vertrek. Jawel, ik was er de hele tijd van overtuigd dat we naar de Opaalkust reden. Pas toen ik de route gedetailleerd ging bekijken, ging delamp branden dat Fécamp wel degelijk in Normandië ligt, toch een serieus stukje verder. Volle vier uur rijden in plaats van de voorziene twee uur. Een mens zou zich voor minder voor het hoofd slaan...

En ja, achteraf beschouwd is het te ver voor luttele twee dagen, maar wàt voor dagen ! We vertrokken nog met Belgische regen, maar reden zo beter weer tegemoet, Fécamp baadde zowaar in de zon, voor de late namiddagwandeling op de Promenade kon de jas achterwege blijven. Veel actiefs hebben we niet meer gedaan zaterdag, we hebben eigenlijk mooi-weer-tijd in ons logies doorgebracht, op een ook heel aangename manier, al ware het dan dat we niet echt meer tot grote fysieke inspanningen in staat waren nadien. Gelukkig waren we met de auto, de Auberge de la Chapelle ligt wel heel erg mooi te wezen zo hoog op de kliffen, maar een wandeling op en af was echt wel onze doodsteek geweest. Als belangrijkste wapenfeiten viel enkel een mini-wandeling in het stadje, het vinden van een leuk thee-huisje en met stip het zoeken én vinden van een knus restaurantje voor ’s avonds.

Heel geslaagd, onze avond. Het restaurantje zal eigenlijk al vol toen wij nog binnenvielen, maar de supervriendelijke gastvrouw toverde toch nog een tafeltje tevoorschijn, met de vraag of we toch niet gehaast waren, alle anderen waren quasi tegelijk binnengekomen en dus allemaal voor ons aan de beurt. Ach, who cares ? We had all night ! Stof tot gesprek is geen probleem. Zodus... Ik geef ook mijn ogen de kost. C heeft haar prachtige nieuwe pull aan. De kleur flatteert haar enorm. Door de grote V-hals komt ook haar nieuwe luchtige t-shirt piepen, afgewerkt met fijn stiksel in het midden. I like it. She looks so nice tonight. En ik weet dat ze daaronder haar mooiste setje ondergoed draagt. Voor mij. Dat maakt het toch extra leuk. Al klap ik hier wel een beetje uit de biecht. Gelukkig weet geen mens wie (Lost) Love Soul is. Het is een superleuke avond. We genieten er met volle teugen van. Genieten ook van het extra uurtje dat ons dit weekend gegund was.

Zondag is grijs. Donkergrijs, mist en nat. Dus we blijven extra lang in bed. Als we ten langen leste toch nog aan het ontbijt verschijnen, klaart het een beetje uit. Wandelen. Waarvoor we waren gekomen. Het uitzicht is weer in zicht, gelukkig. We praten nog meer, fotograferen, enjoy the day. Maar een dikke 24 uur ter plaatse voor een weekendje Normandië is dus echt wel weinig. Maar niemand neemt het ons af he ! Volgende keer moet ik maar wat beter uitkijken !

12:59 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Love Souleke Goh, al was het maar voor twee dagen en inderdaad het is niet vlakbij, maar toch zeker de moeite waard, al is het even twee uur langer rijden!!! Hopelijk kan ik in het voorjaar ook eens naar daar voor een paar dagen, wil het er nog wel is zien!!! Foto's??????
Dikke knuf en kus nog!!!

Gepost door: Boogiepeter | 02-11-06

De commentaren zijn gesloten.