03-11-06

De wereld op vrijdag

De wereld op vrijdag begint als alle andere dagen : met het gepiep van de wekker. We zouden samen opstaan, C en ik. Ik om te gaan werken, zij om thuis te werken. Goede voornemens. Bij C gedwarsboomd door een uur slapeloosheid, alweer. Ik smeek de wekker om respijt. Vier minuten krijg ik. Onverbiddelijk. Eruit ! Zij blijft liggen. Moe. Murw.


Het is koud in huis. De herfst is eindelijk binnengevallen. ’s Ochtends is die confrontatie nogal hard, ook ’s nachts lijkt het nu al bitterkoud. Al is dit slechts het slijpen van de messen, de repetitie voor de vrieskou die ons binnenkort ongetwijfeld ook onverbiddelijk wacht.


Ik loop naar beneden, zet de radio aan terwijl op de badkamer de verwarming welkome warmte maakt. Zeven uur. Echt wel gedaan met het zachte weer nu, als de verwarming in de badkamer aanmoet en de dikke jas uit de kast is gehaald... Bah.


Gauwgauw nog valiesje pakken voor straks. We gaan naar zee. Uitwaaien. Ingeduffeld wandelen. Uitrusten. Bijslapen. Krantje lezen. Enjoy life.

Gauwgauw nog een en ander prutsen op pc. Oeioei, half acht al voorbij. Ik donder nog even de slaapkamer in. Wil C gedag wensen. Maar C slaapt. Als een roos. Wordt niet wakker, ondanks mijn gestommel. Ik laat ze slapen, kus haar gedag. En vertrek. Ik moet echt voortmaken. Ik ben veel te laat. Het is 7u38. De wereld op vrijdag ? Ach, het kon slechter.

11:18 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Veel plezier aan de zee!
En ja, de herfst valt binnen... een voorbereiding nog maar, op de winter...
Groetjes!

Gepost door: FaiRytAleGirL | 03-11-06

een fijn weekend knufff cat

Gepost door: catje | 03-11-06

Love SOul Hopelijk ben je nu goed uit aan het waaien... ikke zit lekker gezellig binnen aan het stoofke se met tasje thee... en een koekje!!! Heerlijk
Dikke knuf voor jullie beide!

Gepost door: boogiepeter | 05-11-06

hallo! ik kom jou een fijne maandag wensen! lieve groeten!

Gepost door: suikerbossie | 06-11-06

De commentaren zijn gesloten.