12-11-06

Het gat in mijn memorie

Dat er zo nu en dan iets fout gaat in C&A’s hectische bestaan, dat kan eigenlijk behalve mijzelf, blijkbaar weinigen verbazen . Al van donderdagochtend ben ik van huis weg. Om pas morgenavond terug thuis te zijn. Nogal wat kilometers vreten dus. Om het dagelijks en spreekwoordelijke brood op de plank te gaan verdienen. In een stad 50-60 km weg van C. Op zich geen probleem in Belgenland vol autosnelwegen, maar om het spannend te houden zorgen leuke lange files er wel voor dat de trajecttijd dan wel verdubbeld wordt .

Komt een mens dan ein-de-lijk thuis, 19u40 : loop-loop-loop (dit keer wél letterlijk te nemen), eet-eet-eet (dank zij vlijtig huiswerk van donderdagavond letterlijk in de over te schoven en helemaal gebakken terwijl ik loop en C naast mij fietst ), douche-douche-douche en pas tegen half tien bij de vrienden, een uur te laat. Gelukkig zijn het vrienden. Waar kan je nu in godsnaam om half tien nog binnenvallen ?

Om dan de stress los te laten. Gedaan met sprinten.  Denken we En wat staat er nog op het programma dit weekend ? Een simpele vraag nietwaar. Maar dan komt bij mij het besef :  we gaan naar Geert Hoste en de tickets… die liggen bij mij thuis, 50 km verder !!!  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggghhhhhhhhhh, neeeeeeeeeeee ! Glad vergeten. Dat komt er van he. Een agenda is handig, I know, maar dan moet je er wel zo nu en dan in kijken. In plaats van als een kip zonder kop valiesjes in en uit te laden. Zal mij leren.

Vrijdagavond dus na elven richting huis vertrokken. Korte metten ermee, koe bij de horens vatten, hop erom !  En om half een thuis. Dat was dus een na-sprint. De gevolgen van dat gat in mijn memorie bleven nog beperkt. Maar het mag niet lang een gat meer zijn : volgende keer : bezint eer ge begint (en neem er je agenda bij !!!!)

11:06 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Precies nen hele plezante baas. Gij liever als ik :s. Geert Hoste, not my cup of tea, hopelijk heb je je wel geamuseerd.

Gepost door: Portishoofd | 12-11-06

De commentaren zijn gesloten.