14-11-06

Geert Hoste staat verder ! Of toch niet ?

GeertHosteStaatVerder

Gisteren alweer geen tijd om te bloggen. Ook toen ik dacht over een quickie geen inspiratie. Dus gisteren al vergeten dat ik eergisteren naar Geert Hoste was geweest. Dat op zich is veelzeggend natuurlijk he.

Inderdaad, een nokvolle Capitole, duidelijk gesettled publiek, hét avondje amusement voor de hele familie, dat was wel duidelijk.

Dat Geert bij tijd en wijle wel echt grappig kan zijn, dat zullen zelfs zijn fervente tegenstanders moeten beamen. Andere koek is het om een publiek – of nee, laat het me toch maar tot ons (C&A) beperken – twee keer een uur echt te boeien. Vorige keer vond ik het ronduit schitterend, wat mij opnieuw deed boeken. Maar helaas pindakaas. Voor de pauze was ronduit zwak vond ik. I won’t spoil the fun en zal dus geen grappen citeren. Hét hoofdthema is, volledig naar verwachting, de hele reutemeteut rond de ontsnapping in Dendermonde en het moet gezegd : toch wel een paar keer goed voor een schaterlach. Algemeen was de tweede helft véél beter, maar voel je veel van de grappen aankomen. Voorspelbaar. Bovendien wordt er veel net iets te lang uitgesponnen en uitgemolken, zodat ook daar wat verloren gaat.

Hoste staat hoofdzakelijk in zalen waar je bij voorbaat weet dat je ettelijke euro meer betaalt dan in een doorsnee cultureel centrum. Geert Hoste staat verder ? Zeer zeker, richting Geert Hoste is binnen. 32 euro in de Capitole. Jaja, I know, wij zijn zo zot geweest om het ervoor neer te tellen, uit vrije wil. Maar Hoste is een weerkerend excuus om met een ex-collega, een maatje, af te spreken. Volgende keer met die centen lekker gaan eten, dan zijn we met wat geluk wél voldaan.

08:46 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: geert hoste |  Facebook |

Commentaren

Geert Hoste Ik denk dat ik nooit naar Geert Hoste zal gaan kijken in een zaal, al ben ik nogal fan. Er was een tijd dat ik enkel nog met hem kon lachen.

Ik koop de video's. Steeds klare kijk en als je te hard gelachen hebt en de volgende grap niet hebt gehoord, spoel je efkes terug.

En voor 32€ moet je toch alles gehoord hebben, anders is 't zeker zonde van 't geld.

;-)

Gepost door: ms | 14-11-06

jaakt,jaakt ridder denkt met heimwee terug aan de beginperoide van hoste, kommil foo, coppens...toen ik ze zag voor een habbekrats samen met een handvol toeschouwers.
koenie berlingo,die de redenering van 'ms' volgt, groet.

Gepost door: ridder | 14-11-06

De commentaren zijn gesloten.