16-11-06

Eerste Gentse Museumnacht

museumnacht_02

Het is het weekje wel. Soms wordt het teveel voor Corneel. Er zijn maar zeven dagen in een week, 24 uur in een dag, maar toch probeert een mens er altijd het supermaximum uit te halen. Waarom lijkt alles makkelijk haalbaar als je aan het plannen bent ? Wellicht omdat mijn privé plankunsten te wensen overlaten ? Of omdat ik de rekbaarheid van mijn tijd schromelijk overschat ?
Drie avonden per week start to run, een hoognodige kapbeurt, Geert Hoste, George Michael, een paar avonden bij mijn lief C, vriendenbezoek in Nederland, mijn vrijwilligersshift in de bib, de oorverdovend om aandacht smekende huishoudelijke taken... dat alles situeert zich tussen afgelopen zondag- en komende zondagavond. Dat ik symptomen van chronisch slaapgebrek vertoon, kan geen mens verbazen.

Vanavond dus alweer weg. De eerste Gentse museumnacht. CMS heeft er al over geschreven, op de officiële site van Gent staat summiere info, maar op Gent Blogt vind je al wat je wil weten. Wij hopen vanavond in de Sint Pietersabdij Mieke Felix te horen voorlezen uit ‘Lucifer’ van Joost van den Vondel en er nog wat interessante mensen te ontmoeten tijdens verdere ronddwalingen. Het SMAK kan mijn C zeer bekoren, dus laat ik mij -hopelijk positief- verrassen.

Het wordt dus weer laat. Maar ik kijk er naar uit. Tenslotte is het morgen vrijdag.

11:30 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dat wordt wel een leuke nacht! Geniet ervan en trouwens proficiat met je mooie blog!

Gepost door: Isabel | 16-11-06

hey in gent is er toch altijd iets te beleven, he!

Gepost door: Beesken | 16-11-06

toegegeven ridder is een beetje jaloers van je week-programma.
koenie berlingo,die echter de kapper nog een tijdje zal uitstellen,groet.

Gepost door: ridder | 16-11-06

bedankt! om hier ook reclame voro te maken! het was ene groto succes! al dat volk en jong volk! een ware overrompeling het werd lat en vancohtend leek vroeg nog vroeger maar we gan er weer tegenaan!!

Gepost door: lord cms | 17-11-06

De commentaren zijn gesloten.