17-11-06

Zombie

Het waait hier aan het water. Dat zie ik aan de vlaggen die strak onze richting aanwijzen. Want ik zit lekker binnen. Misschien moet ik straks toch even gaan uitwaaien. In de pauze. Als ik die ten minste zonder kleerscheuren haal. Ik bedoel zonder zachtjes te zijn ingeslapen. Voor een mini-winterslaapje. Een mens doet geen winterslaap zegt u ? Mmm, best mogelijk, but I very much feel like it today. En ik denk met mij geregeld nogal wat mensen. Hun aantal zal stijgen, als het weer straks omslaat. En koning winter voor het eerst, ongetwijfeld met enig sadistisch genoegen, onze klaagzang over barre kou en bevroren vingers, oren, tenen en andere uitsteeksels zal aanhoren. Als wraak voor onze overmoed van de voorbije weken : midden november in t-shirt buitenlopen dat doe je niet ongestraft. Toch ?

Ik kijk met verwondering waar dit geblog heengaat. Ik had nochtans iets helemaal anders in gedachten toen ik achter dit klavier plaatsnam. Maar mijn gedachten dwalen en mijn vingers volgen. Als zombies naar het schijnt door de reeds 2 weken vervlogen halloweennacht zouden doen. Zombie. Dat is het bij mij passend woord vandaag. Mijn lijf kraakte helemaal toen het zich vanochtend met een uiterste krachtinspanning uit bed hees. Na een bezoek aan de Gentse Museumnacht. Veel, héél veel volk in de Sint Pietersabdij. Voor wie drie zombies zag lopen : dat waren wij. We wilden absoluut doen wat we van plan waren en dus naar de Museumnacht gaan. Tegen beter weten in. Op pure wilskracht. We waren er wel, maar ook weer niet, snapt u ? Na afloop hadden C & ik eindelijk een moment onder ons twee. Even vijf minuten verpozen voor het slapen gaan. En ineens onze zaterdagavond activiteit, de nachtelijke Heksentocht, geschrapt. Want zoveel overmoed kan niet ongestraft blijven. We gaan zaterdagavond met de kippen op stok. Time Out. En laten de Heksentocht aan de zombies. Zzzzzzzzzzzzzzzzzz.

11:23 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Een goeie... rust toegewenst.

Groetjes uit Oostende.

Gepost door: Jeroen | 17-11-06

;-)) Ga dan maar even uitwaaien, he
zonnekes van een Zombie;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 17-11-06

Hey Zombie Maak er maar een rustig weekend van, en geef die scharnieren wat olie, dat het gekrak wat mindert!!!
Dikke knuf voor jullie beide

Gepost door: boogiepeter | 17-11-06

heeeee ! Net vandaag dat jij het hebt over winterslaap. Ik dacht er vanmiddag nog aan, toen ik de blaren van de bomen zag vallen. Ik vroeg me af waarom de mens eigenlijk geen winterslaap houden. groetjes catje

Gepost door: Catje | 17-11-06

en toch ben ik nog altijd jaloers op je programma dat je deze week doorlopen hebt al was 'SMAK' misschien op automatische piloot.
koenie berlingo, ui.....ui......UI....UI, wakker worden,groet.

Gepost door: ridder | 17-11-06

De commentaren zijn gesloten.