21-11-06

De veeleisendheid van de bloglezer

Iemand vroeg mij via mail of ik de reden voor mijn minder persoonlijke geschrijf van de voorbije maand misschien te vinden was in het feit dat iemand mijn identiteit op het spoor was. Huh ?!? Minder persoonlijk geschrijf ?

 

Even terugbladeren, mijzelf herlezen. Tja, alles wat ik schrijf is -vind ik- persoonlijk, misschien is het de voorbije weken minder “intiem” dan het al geweest is. Al is dat niet bewust. Ik schrijf wat ik op dat moment denk. En zie wel waar ik uit kom. Soms denk ik wel eens als ik aan het schrijven ben dat geen kat een boodschap heeft aan wat ik dan neerpen. Maar ik schrijf eigenlijk, feitelijk in de eerste plaats toch voor mezelf . Om de dingen van mij af te schrijven. Mijn ei kwijt te kunnen want ik schrijf graag. En ja, het is een aangenaam bijverschijnsel als andere mensen er om de een of andere reden ook iets aan hebben. Ik zal er eens over nadenken he, over dat persoonlijk geschrijf, ok ?

12:22 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

groetjes Dit blog is echt aangenaam om lezen zoveel is zeker!!Fijne dag nog hoor!

Gepost door: De Astroloog | 21-11-06

Hoi! Bedankt voor je bezoekje aan mijn blogje! :-)
Maar ik ben geen echte rondegetallenjager hoor...is puur toeval als ik er al eens eentje tref! Maar bij dingske had ik ooit per ongeluk mijn eerste ronde getalletje gevangen, de 2500, en ik wilde heel graag degene zijn die bij haar de 25000 zou vangen! Maar helaas...dat rottellertje werkte niet mee! Dus nu dan maar m'n best gedaan op de 26000 hahahahaaa! Is de story of my life...altijd net te laat! hahahahahaa!
Hollandse groetjesssssssssssss!
ps. ik zal m'n best doen op de 6000 hier ! ;-) But don't hold your breath! hahahhahaaaa!

Gepost door: mizzD | 21-11-06

ja ség schrijf hier eens wat je wil,
IKKE kom lezen he, no matter what hier staat,
zonnekes en doeiie

Gepost door: Sunny-Kay | 21-11-06

ik denk dat het de bedoeling is dat jij schrijft wat jijzelf wilt, niet?
Sowieso kom ik hier gaan eens lezen...
ik wens je nog een fijne dag verder! lieve groeten!

Gepost door: suikerbossie | 21-11-06

De commentaren zijn gesloten.