24-11-06

De -ehum- kroon op het werk =)

Ewel beste mensjes, hier zit een zeer fier bloggerke !

Woehoe, ik ben gefinisht, ondertussen twee uur geleden ! En heb er géén 40 minuten over gedaan, ben volgens mijn C niet vertraagd, maar heb dus de hele tijd het zelfde (non-) tempo aangehouden. Ik was de rode lantaarn, al moet ik zeggen dat het bijzonder leuk was dat de dubbelaars de laatste ronde met ons laatste rondje meeliepen. En het was nogal officieel zenne : we kregen zowaar een zeer echt uitziend borstnummer (haha). Het werd mij liefdevol opgespeld door mijn C. En ik bewaar het, of probeer het toch eventjes te vrijwaren voor C's opruimdrang

Bon, nu zijn jullie weer bij he.

22:26 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ja Ik zen bij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dikke knuf!!! En die rode lantaarn, kan je mss gebruiken om de foto's te ontwikkelen... hahahaha
Groetjes aan C. en maak eer een gezellig weekend van!!!! Dikke knuf voor jullie

Gepost door: boogiepeter | 25-11-06

Allez proficiat! Als beloning kan je mss vanavond nog eens naar Nothing Hill kijken (ik ga het bij Bill Withers houden;-).

Gepost door: Portishoofd | 25-11-06

gefelicimiljaardasgoegedaan proficiat é meske, ik sta, neet,neet ik zit vol bewondering, met mijn persoonlijke fysieke conditie is het ook maar pover gesteld en er iets aan doen staat reeds lang niet meer op mijn ' te doen' lijstjes (mauwmauw) en ik vind dat helemaal niet erg maar dat strookt natuurlijk met de 'gezond'cultus die momenteel heerst.
frank boeijen, as, zelf ook nog niet naar de dvd gekeken, beide cd's in flarden helemaal beluisterd en ik vind hem eenvoudig,verassend goed met simpele arrangementen, dikwijls alleen met gitaar of piano, ik denk dat ik gewoon nood had deze boeijen.
koenie berlingo,die gisteren enorm genoten heeft van jack savoretti en shawn colvin,groet.

Gepost door: ridder van de lach | 25-11-06

Proficiat met je overwinning soul.
fijne avond nog . knuffff

Gepost door: catje | 26-11-06

De commentaren zijn gesloten.