24-11-06

La grande finale

La grande Finale. Of dat zou het toch moeten zijn... Ik hoop het heel hard dat het lukt. Het lijkt wel of iedereen er mij vandaag op aanspreekt. He, de grote dag vandaag !! Aaaaaaaaaaaaaaaaah, ja I know I know !! Iedereen is ook bijzonder gerust in het welslagen van de opdracht. Zo lijkt het toch. Nu ik nog. En mijn lijf lijkt anders ook wél twijfels te hebben. Het kraakt en steunt. Bij voorbaat. Want vanavond loop ik voor 't eerst in mijn 38 jaren 5 (v i j f !!!) kilometer. Nooit gedacht 10 weken geleden. Ikke, die zich tot voor kort enkel met functionele bewegingen kon verzoenen. Sport : yék. En zie mij nu ! Een niemendalletje voor iedereen die een beetje sportief is, maar voor mij het equivalent van de beklimming van de Everest. Of toch zoiets. Met enige zin voor overdrijving *grijns*.

Afgelopen woensdag was iedereen op de allerlaatste gezamenlijke training (32 minuten ononderbroken joggen, jawel) druk doende met het georganiseer voor vanavond : breng jij supporters mee ? Gaan we nadien nog iets eten ? Minder leuk vond ik het gebazel over de tijd waarin de eigenlijk-niet-start-to-runner's die vijf kilometerkes zouden uitlopen (een week of twee geleden bleek dat nogal wat mensen ooit wél al geregeld gelopen hadden verdorie ! awoert, da’s vals spelen he! ;-). Het is competitie geworden. Voor sommigen toch. Ze sprinten ervandoor van de eerste seconde. Ze moeten zich geen zorgen maken wie als laatste over de meet zal komen : dat ben Ikke !! En fier dat ik zal zijn !!! Al zal het wellicht een slordige 35-45 minuten duren vooraleer ik finish. En ja, ze zeiden het al gniffelend, ik zal als haas dienstdoen. Hey, it’s a dirty job, but somebody’s got to do it . Doe dus gerust, whatever makes you happy. Het zal mij motiveren, als jullie me wellicht voor de tweede keer voorbijlopen op die piste, om jullie te tonen dat traag ook gaat ! Nen dikke merci aan mijn twee mede-loopsters C (neenee, een andere he) & H, die al gezegd hebben dat we samen blijven, met zijn drieën over de meet gaan straks. Het zal zo een gigantische overwinning zijn op mezelf, ik lijk het nu ik erover schrijf pas te beseffen.

En ik hoop in de lente te kunnen zeggen dat ik nog regelmatig loop. Dus de start van een sportiever leven he ! Want de eerste afspraak buiten de training is gemaakt !

 

Ook bij deze een gigantische dankjewel, een mega-knuffel en al wat ze er nog kan bij verzinnen voor mijn C. Omdat ze het toch maar gedaan gekregen heeft dat ik mijn luie krent uit de zetel hief, tien weken lang 3 keer per week. Zonder haar aanmoedigingen had ik het zeker niet volgehouden. En ze zal er trouwens bijzijn, mijn C, als ik vanavond loop . Warm ingeduffeld. Om mij aan te moedigen. Ik vind het superlief. Maar ik heb dan ook een super lief !

13:46 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) veel succes vanavond !!!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 24-11-06

*** Maak er een fijne vrijdag van ,
….muzikale groeten Tilly

Gepost door: Tilly | 24-11-06

De commentaren zijn gesloten.