27-11-06

Weekend Blues

Terug van twee dagen London. Te kort wegens nog zoveel willen doen en zien. Lang genoeg voor mijn voeten . Ontelbare trappen in die metro’s en in de musea, er kwam geen eind aan. Dan voelt een mens dat benen héél veel spiertjes bevatten. Die allemaal kunnen protesteren.


Maar gedaan met zagen. Het was een zalig weekend . Voorbij gevlogen. Ten volle genoten. Van het weerzien na tien jaar met die erg veranderde stad. Van de intense zalige tijd samen met C. Die het by the way gezondheidsgewijs heel goed heeft gedaan. Die zei dat ze opknapte van in mijn buurt te zijn . Stel je voor. Ikke als medicijn ! We zouden het kalm aan doen. We hébben ons ook nergens gehaast. Niks gepland. Telkens gedaan waar we op dat moment zin in hadden. Op ’t gemakske. Maar nooit echt stilgezeten. Wel voor ne goeie koffie en zo he, maar geen tijd ‘verloren’. Ik vertel er later misschien nog wel wat over.


In Waterloo station gisteravond gecrasht. Zo leek het wel. Doodop. Te moe om te slapen op de Eurostar. Vannacht dan weer wel. Gelukkig. Al kwam vanmorgen de ochtend weer veel te snel. De douche bracht weinig soelaas. Wakker lijk ik nog steeds niet. Vanavond maar vroeg bed in. Alleen.

10:56 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Eerst en vooral gefeliciteerd!

En London, goh, ook té lang geleden dat we er waren - en hééél herkenbaar om benen afgesleten tot aan je knieën te hebben van het vele stappen ;-)...

Gepost door: lavender faery | 27-11-06

De commentaren zijn gesloten.