04-12-06

Klein maar fijn

06u30 ongenadig klinkt de wekker
07u04 de auto in voor 60 km. Regen. File gegarandeerd.
07u45 redelijk vlot tot 2 km van de eindbestemming. En dan tot 3 (jawel   d r i e   keer omleiding wegens wegenwerken en andere versperringen . Welkom in België. In elk geval te laat op het werk.

Geen goedemorgen, maar wel : the boss heeft gebeld was het welkom dat mij wachtte. Vlucht gemist. Ook goede morgen allerliefste collega’s. Hij klinkt niet echt vrolijk. Volgende rechtstreekse vlucht is pas midden in de namiddag. Te laat. Zoeken naar alternatieven. Alle wegen leiden naar Rome, dus via Copenhagen naar Hamburg moet ook kunnen . Spotgoedkoop op de koop toe. Ja he boss, wanneer zal je het leren : aan hard lopen heeft men niks, men moet op tijd vertrekken. Maar wat baten kaars en bril als den uil niet zienen wil ?

Een half uur maandagochtend stress en de toon is gezet. Oh no, not again ?!?
Maar dan kijk ik in mijn tas. Waar boterhammetjes in zitten. Gesmeerd door mijn C. Jaja, ik word verwend. Zo nu en dan. Ergens zal ik het wel verdienen he . En oh kijk, er zit een extra-tje bij : een mini-stukje vla. Zo'n slordige 6 kubieke centimer groot. Over van gisteren. Een zoeternij van mijn lief. I told you before : she is soooo sweet.   En alle ellende van vanmorgen is vergeten. 

10:32 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-))) Geluk zit in kleine dingetjes hè...van zo'n 6 kubieke centimeters bijvoorbeeld! :-)))
Have a great day!
Groetjessssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 04-12-06

Hello Voila se, ik ben blij dat zo een klein dingske je dag kan beter maken!!!!! Heb hier heel wat moeten ijlezen, want het was een superdruk weekend!!!!
Flanellen lakens............ hahahaha, daar slapen wij al van in september in, zooooo zalig!!!! LOL
Maak er een voor de rest nog een rustig dagje van en hopelijk minder stress daan de voormiddag!!!!
Dikke knuf en kus voor jullie beiden!!!!!!

Gepost door: boogiepeter | 04-12-06

De commentaren zijn gesloten.