08-12-06

Blitz concert

Het is voor mij nu ook begonnen. Het culturele jaar. Zoals dat heet. De eerste voorstelling in mijn abonnement. Al heb ik sinds september ook her en der in Vlaanderen en Nederland dingen gezien en gehoord. Maar een abonnement is toch net iets anders. Het zijn de thuismatchen.

AAAAAAAAAA

Sarah Bettens beet de spits af. Nieuwsgierig was ik. Of ze zacht ook overeind zou blijven. Vorige keren nog in de AB. Luid. Veel gitaargeweld. Energiek. Leuk ! Dat was de Scream. Nu kwam dus de Whisper-part. Voor wie mijn draad niet volgt : From Scream to Whisper is de titel van de voorstelling. Want elke tour heeft tegenwoordig toch een naam.

Daar is ze dan. Net niet solo. Met zijn twee. Hij is een duizendpoot. Die nog kan zingen ook. Their voices blend. Waw.

Sarah graait. In de grote K’s Choice grabbelton, een snuifje nieuwe nummers, een selectie uit de solocd... En als toetje een paar raak gekozen covers. Mijn C’s favoriet van het moment Chasing cars. Alweer zo een wondermooi melancholisch nummer. Sarah zingt en het klinkt alsof het haar eigen nummer is. Mijn gedachten dwalen. Naar mijn C. Ze zegt dat het nummer nog telkens haar stemming beïnvloedt.
Geen tijd voor veel gemijmer. Al na 5 kwartier is het afgelopen. Inclusief bis en tris. Dit was wel heel erg kort. Te kort. Voel me enigszins bekocht.

Eventjes nog genieten van een stukje uit het mooie melancholische liedje. Voor mijn C.

...

if I lay here,
if I just lay here,
would you lie with me,
and just forget the world

I don't quite know
how to say
how I feel

those three words
I've said too much
they're not enough

if I lay here,
if I just lay here,
would you lie with me,
and just forget the world

forget what we're told
before we get too old
show me a garden
thats bursting into life

(Snow Patrol – Chasing cars)

11:02 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Lost Soulke Oesj, das nu nie echt mijn ding... helaas, kan ik er niet over meespreken. Zelfs als K'Choice heeft ze me nooit kunnen boeien... ai ai ai, ik weet het, mss een gat in mijn cultuur!!! Tis ook dank zij Mizz dat ik de dijk heb leren kennen.... alléé, iets wat er op trekt!!! Van hééél ver... hahahaha!!! Tis wel een nummer van de dijk, maar de Kouwemakkers zijn toch van een ander kalliber!!! Maar ik vin het dan weer fantastisch... al een geluk dat smaken verschillen!!!!
Dikke knuffel voor jullie beiden!!!!

Gepost door: boogiepeter | 08-12-06

Aaaah verdikke! Net nog 6999...nu 7001! Misschien dat Borri hem weer had...ik niet in ieder geval!
Maar congratzzzzzzzzzzzzz! met je mooie ronde getalletje van 7000 hè...zou dat nu ook 1000x geluk zijn?? ;-)))
Doei!

Gepost door: mizzD | 08-12-06

De commentaren zijn gesloten.