25-12-06

Vakantie, at last !

Kerstmis 2006.

Mama wordt 65 vandaag.

The day after het kerstfeest bij broer.

De eerste echte verlofdag voor C en mij. Gisteren en eergisteren voorbereidingen voor het kerstfeest.

Rust in huis. Rust overal. Na een hectische voorbije week. Duizend-en-een dingen te doen en toch zo nood aan vakantie. Slepen door de laatste dagen was het. De energiemeter stond al in het rood. Nu de rest van het jaar vakantie. We trekken er straks een paar dagen tussenuit. Onder ons twee. We so desperately need it. Niks doen. Geen internet, niks. Dus ook geen blogs te lezen, stukjes te schrijven. Bijlezen wel. Kranten, boeken, sudoku’s oplossen, niks doen, beetje tv kijken, toerke gaan lopen, gaan zwemmen, wandelen. Batterijen opladen dus.

Gisteravond feest bij broer. Mama was er. Papa niet. Too bad for him. Het was echt een leuke avond. Lekker gegeten maar niet te veel, aangename gesprekken, open ook.

Hoogtepunt natuurlijk was mama’s cadeau. We kochten haar een vliegticket naar haar favoriete bestemming. Een weekje weg. Maar dat zij en ik zouden gaan wist ze al. Niet dat C & ik, broer & vriendin het zouden betalen. En nog minder dat broer en ik zouden meegaan. Voor het eerst ooit samen op reis. Ze was blij. Al denk ik dat het nog niet echt doorgedrongen is. Maar dat komt wel. Ik hoop dat het een reis vol herinneringen. Ik kijk er nu al naar uit.

10:42 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat een cadeau voor je moeder!
En voor jou en je broer, eigenlijk!
Ik hoop samen met je dat het een week vol onvergetelijke momenten mag worden!
Heel blij ook te lezen dat jullie een fijne Kerstavond hadden!
En nu batterijen heropladen... geniet,
puur en ongedwongen!

Gepost door: lavender faery | 25-12-06

De commentaren zijn gesloten.