05-01-07

Beautiful day

The heart is a bloom, shoots up through stony ground
But there's no room, no space to rent in this town
You're out of luck and the reason that you had to care,
The traffic is stuck and you're not moving anywhere.
You thought you’d found a friend to take you out of this place
Someone you could lend a hand in return for grace

It's a beautiful day, the sky falls
And you feel like it's a beautiful day
It’s a beautiful day
Don’t let it get away

You’re on the road but you’ve got no destination
You’re in the mud, in the maze of her imagination
You love this town even if that doesn’t ring true
You’ve been all over and it’s been all over you

It's a beautiful day
Don’t let it get away
It's a beautiful day

Mijn C heeft gisteren mijn dag alsnog goedgemaakt. Deze week logeren we bij mij thuis. Zij werkt van daar deze week en wacht me dus al de hele week met open armen op . Geeft me een zoen (of twee, drie vier...), een knuffel en de koffie staat klaar om wat te kletsen . Amper een half uur later mag ik de voeten onder tafel schuiven voor het avondeten en als ik niet oplet is ook de afwas al gedaan voor ik er erg in heb. Erg he, hoe ik in de watten gelegd word . Wandelingske, filmpke en ik ben supercontent. Ge zijt weer verliefd he, zegt ze al monkelend als ik me op haar schoot oprol . There ain't nothing wrong with that. Zou ik zo zeggen. Zegt ook C.
Vanochtend was de gedachte te gaan werken bijzonder onaantrekkelijk. To put it mildly. Want het spook van gisteren kwam in mijn geest weer aanzetten. Wat voor een kieken van een zachtgekookt ei ben ik toch, dat ik daar zolang bij blijf stilstaan, dat ik mij dat zo aantrek dat ik op de duur zodanig ga nadenken en twijfelen dat ik de schuld nog op mij zou nemen. A beautiful day, 't zit al een hele dag in mijn hoofd, maar het is zover nog niet. Dat wordt het pas straks. Zeker weten.

14:30 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

halllo! Ik kom jullie een héél fijn weekend wensen!
Lieve groeten!

Gepost door: suikerbossie | 05-01-07

ow;-) zing jij voor mij mee dan?
zonnekes en liefs

Gepost door: Sunny-Kay | 05-01-07

hallo een heel mooie song,
groetjes

Gepost door: Petcat | 05-01-07

Het werd vast nog een beautiful day... ...met C! Heerlijk om verliefd te zijn hè...ik ben het na 25 jaar nog steeds hoor! En wens dat jullie ook toe!
Groetjesssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 05-01-07

Jawel Dat ziet er allemaal nog rooskleurig uit in C-land. Nice. Wat die film betreft : ik heb een abonnement en al de films die ik wou zien had ik al gezien. Een film tweede categorie dan maar he.

Gepost door: Portishoofd | 06-01-07

songteksten ik grijp er ook soms naar, songteksten of stukken uit,niet vreemd vermits ze constant in mijn hoofd dwarrelen,voor elke emotie is er wel een tekst die ergens blijven hangen is...ik hou ervan,blijven doen dus.
koenie berlingo,die denkt dat er enige telepathie tussen ons want koenie ging 'voornemens nr 10' gebruiken voor een reactie bij zonnekloper maar zag er van af toen hij het hier las,groet.

Gepost door: ridder | 08-01-07

Hoi A-ke Je krijgt een stokje van me, hopelijk neem je het aan. Hopelijk voel je je al iets beter en is het een beautiful day geworden. Voor jullie beiden een dikke knuffel...

Gepost door: boogiepeter | 08-01-07

De commentaren zijn gesloten.