15-01-07

En het leven gaat verder

Pas in de trein naar Brussel lijkt mijn C langzaam wakker te worden. Alweer veel te weinig geslapen. Nieuwjaarconcert op vrijdag, mét receptie. En zaterdus dus een tentoonstelling. De Wachters van Egypte. Ik had er lang naar uitgekeken. Zeker na de geslaagde eerste echte uitstap met mijn C en mijn e-buddy Loekie Luke samen. Het klikt wel tussen die twee. Ze spannen zelfs nu en dan plagend samen tegen mij. Ik ben simpelweg gelukkig. Heb er altijd van genoten dat wie mij na aan het hart lag ook bevriend raakte.

De tentoonstelling is zeer zeker de moeite, mooie stukken, goed uitgelegd, fijne belichting en knappe expo-ruimte. Maar het is slenteren en dat is moordend, zeker als je al moe bent. De lunch achteraf in het restaurant van het mooie nabijgelegen muziekmuseum (een aanrader, adembenemend zicht ! de Vlaming-onvriendelijke bediening moet je erbij nemen...) is echt zalig. Maar het is alweer na zessen als we thuis zijn. Dood-doodmoe.
Ik maak de open haard aan. C kiest de wijn, de nieuwe grote kelkglazen worden bovengehaald en we nestelen ons in de zetel. Eindelijk niksdoen. De whodunit op Canvas kan mij slechts tien minuten boeien, dan val ik tegen C in slaap. Het is amper half tien als ze mij wakker maakt. Ze viel ook al in slaap en misschien kunnen we beter in bed verder slapen ? Juist ja. Tegenwoordig gaan we tijdens het weekend véél vroeger onder de wol dan tijdens de week. Om dan bijna de klok rond te slapen. We zullen het nodig gehad hebben zeker ?
Maar nu is mijn C weg. Twee dagen seminarie. Dus géén lastminute herschikken van gemaakte plannen om toch maar samen te kunnen zijn dit keer. Raar, heel raar. Het is van voor Kerst geleden dat we nog een nacht apart waren. Ik ben dan ook van plan er een productief avondje van te maken. Dat het dus maar snel morgen is.

16:30 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Helaba tja dat vlaams-onvriendelijk blijft bestaan he.
als vlaming moet je maar tweetalig zijn denken zij, ik vertik het .
Maar goed dat je van de rest hebt genoten en ik zie jullie zo al in die zetel hangen.
Nodig hebben ze je? welnee das dat verliefde gevoel dat geuit word tss de lakens.
al slapend wel te verstaan;-)))
spijtig dat je C nu even weg is, maar de verloren tijd kan je dubbel en dik inhalen toch?
het ga jullie goed!
zonnekes en doeiie

Gepost door: Sunny-Kay | 15-01-07

De commentaren zijn gesloten.