16-01-07

De to do-lijst

Haja, helemaal alleen thuis gisteren. Dan maar een pak dingen gedaan die ik al lang moest doen, maar waar ik maar niet toe kwam. Omdat ik toch altijd nét iets leuker te doen had. Ken je dat ?

Voor het eerst dit jaar nog eens met de start-to-runners gaan lopen. Mijn nieuwjaarsloop als het ware. Per-fect weertje hiervoor. Het vloog voorbij, wegens veel om over bij te kletsen. En jawel, ik loop nog steeds als laatste. Maar ik loop nog en daarmee ben ik al lang blij.

Orde in de chaos scheppen stond ook met stip op mijn agenda. Voor al het papier dat net niet van mijn buro afstroomt. Tot grote ergernis van mijn C. Zelfs zij slaagt er niet in om mij tot concrete actie aan te zetten. Omdat ze wel weet welke leuke andere dingetjes ik te doen heb.

Even voor tienen. Midden in mijn pc-werkzaamheden. Een sms-je. Terug van het avondeten. Ze mist mij. Ons. We bellen even. Of ik al in de slaapkamer ben geweest ? Neen dus. Misschien, heel misschien, zegt ze, ligt daar wel een kleinigheidje, speciaal voor mij. En nee, kijk niet nu, maar als je echt naar bed gaat. Dan ben ik een beetje bij je.

En ik wacht dus. Tot ik –alweer veel te laat, maar wel blij omwille van het verzette werk- ga slapen. Daar ligt iets. Een klein wit blaadje papier. Met lieve woordjes van mijn C. Speciaal voor mij. Mijn tere hartje loopt alweer over. Blij om zoiets liefs. Blij met haar. Blij met ons.

Ondertussen is het nog amper drie uurt vooraleer we elkaar weer zien. En het is waar wat C gisteren zei : het is leuk om vast te kunnen stellen dat je iemand mist, zoals zij mij en ik haar.

14:55 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hey Lost! Wat kan ik me goed inbeelden hoe jij je voelt!
Ik heb net de eerste nacht zonder mijn Schattie overleeft en hij zal briefjes vinden bij zijn opstaan!
Wat mooi hé als je elkaar zo kan verrassen!
Fijne woensdag!
Liefs,
Schatteke

Gepost door: Schatteke | 17-01-07

C&A.... is toch voordeliger!!! Hahahaha... kon het is nie laten!!! Ja seg... hier fladderen de vlinders nog steeds van het scherm en ik telkens ik hier kom lezen komt er een big smile op mijn lippen te staan. En als ik dat dan bekijk merk ik dat wij hier thuis ook zulke dingen doen... een briefje hier, een belleke daar. Soms neem je dat als 'normaal', maar af en toe eens beseffen dat het eigenlijk wel mooi van je partner is!! En dat volstemt je een beetje met goede gevoelens.
Dikke knuf voor jullie beiden, sorry voor het delay, maar het is hier een beetje druk geweest.
XXX

Gepost door: boogiepeter | 17-01-07

Heerlijk!
Jammer genoeg was/is mijn ventje niet van dat romantische type ;-), maar het zit hem inderdaad in kleine dingen, vaak... een belletje, een knuffeltje...
Hoe zit het met huizenjacht enzo?

Gepost door: lavender faery | 19-01-07

Hier ben ik nog even,
de tentoonstelling in Brussel: vooral foto's neem ik aan?

Gepost door: lavender faery | 19-01-07

hallo! Ben hier weer even komen bijlezen...
Jaja, dé grote vraag - je hart volgen!!
Zelfs als je verstand zegt, nog maar 5 maand samen enz enz, je hart zegt de waarheid! ( ik spreek uit ervaring!!)
Leek om te lezen - allemaal goed nieuws!
Ik wens je nu alvast een heel fijn weekend! Lieve groeten!

Gepost door: suikerbossie | 19-01-07

De commentaren zijn gesloten.