24-01-07

Stil

Blogstilte heerst hier. En hoe komt dat ?

Euh...

Zelfcensuur is een mogelijkheid. Mmja, daar is best iets van aan. Enerzijds om niet té veel prijs te geven, het hier allemaal niet té herkenbaar te maken. Anderzijds omdat ik vrees teveel over hetzelfde te schrijven. Over C en hoe blij we met elkaar zijn. Nog steeds.

Tijdsgebrek springt ook direct in mijn gedachten. Inderdaad, er is veel loos. Op het werk en daarbuiten. Dingen die honderd procent van mijn aandacht opslorpen en daarmee ineens ook al mijn tijd.

Gebrek aan fut is er nog zo een. Ongelooflijk. Is dit de mid-winter blues ? Al is het dan amper winter te noemen. Maar gebrek aan echt zonlicht, weet je wel ? Moe bij het opstaan, moe overdag, stikkapot als je thuiskomt en dood om half tien. Of toch in die buurt. En niet alleen ik, maar ook C heeft hetzelfde probleem. Ook mijn baas zit hier al dagen ongeneerd te geeuwen, al van in de voormiddag ! En rond tienen gaan C & ik braafjes en netjes naar bed. Om te slapen. Echt waar. Geen fut voor niet-slapen. Jammer genoeg. Als we het erover hebben, moeten we er allebei wel om lachen, maar toch met veel pijn in het hart. Niet dat de ambitie ontbreekt, maar we vallen keer op keer in elkaars armen in slaap, met het licht aan. Vorig weekend nochtans ook vroeg onder de wol, vroeger dan vorige week tijdens de week. Maar het mag niet baten. Terwijl ik dit schrijf, kan ik nog net een geeuw onderdrukken...

Van sporten komt zo ook niet veel in huis. Geen fut ! C zwemt al een week niet meer, ik liep mijn laatste rondje exact een week geleden. Op dit moment heb ik nog wel het goede voornemen om vanavond met de Start-to-Runners mee te gaan lopen, maar of ik daar over een paar uur nog zo over denk... dat durf ik niet te zweren.

Niks mis met eens een week om tien uur te gaan slapen, zei C gisteren nog. Oh nee, helemaal niet, maar zo verkort je je avond wel aanzienlijk he. Al wou ik dat ik mijn namiddag nu kon verkorten, ik val binnen de minuut in slaap als ik daartoe de gelegenheid kreeg, zeker weten. Maar er ligt nog heel veel werk op de plank... *geeuw*

14:54 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

9800!!!!!!!!!!!!!!! bingo rond getalleke!
en doe maar kalm aan
we hebben zzzzzzzzooooooo van die dagen!
*gaap*
zonnekes en doeiie

Gepost door: Sunny-Kay | 24-01-07

Hey Lost! Heb weinig tijd, maar toch lieve groetjes,
Schatteke

Gepost door: Schatteke | 24-01-07

Ik begrijp volkomen wat je bedoelt. Ik heb vandaag mijn lichtlamp besteld tegen m'n winterdip. Ik ben iedere ochtend kribbig omdat ik (zo lijkt het dan) in het holst van de nacht mijn bed uit moet. Ik wil om 22u niet gaan slapen omdat ik nog maar net aan het uitblazen ben van een werkdag,... zo voelt dat dan... Maar ik ben ondertussen wel de uitputting nabij. Enfin,... I know what you mean.

Gepost door: Lilimoen | 24-01-07

wel slaap lekker dan!

Gepost door: beesken | 25-01-07

De commentaren zijn gesloten.