06-03-07

Drie weken na datum

Nu mijn C naar een lezing is en ik een paar uur zomaar tijd heb, schiet het mij te binnen dat ik nog een stokje liggen heb dat ondertussen stilaan ongeduldig wordt. Ervan overtuigd dat het nog maar een dikke week geleden is, ga ik op zoek op de blog van Beo, die mij het stokje toewierp. Maar helaas, time flies when you're having fun, en het blijkt ondertussen al van 15 februari geleden dat het in mijn mailbox landde. Waarom heb ik tegenwoordig zulk een moeite met de dingen opvolgen, dingen afwerken, nuttige zowel als triviale dingen, waaronder dit stokje...

 

Een blik achter de schermen wordt van mij gevraagd. En dan weet ik weer één van de redenen waarom het stokje aannemen steeds maar werd uitgesteld. Tja, ik kribbel nu eenmaal op zeer diverse plekjes zinnetjes voor dit blogje samen. Een blik achter wélke schermen wil je, beste Beo ? Mijn werkplek, waar ik soms haastig losse gedachten en zinnen op een kladje neerpen ? Thuis, waar dit blogje werd geboren ? Of thuis bij C, waar ik veelal op ochtendlijke momenten in de stilte van de ochtend al eens durf schrijven ?

Stokje

 

Het is dus bij C thuis geworden, toevallig lag een fototoestel op tafel en ik heb dan maar de koe bij de horens gevat. Ik zit in een hoekje van de woonkamer, mijn rug naar de TV, die letterlijk achtergrondinformatie in mijn oor fluistert, mij zo nu en dan eens uit mijn gedachten en klaviergetokkel haalt en een paar minuten van dit of gene programma doet meepikken. Op dit eigenste ogenblik vertelt Lieve Blanquaert de film van een leven. Een madam met ballen, met een geëngageerde mening. I prefer women like that.
Op het tafeltje staat een vaas gedroogde lavendel, omringd door lampjes. Eigenlijk zijn het kerstlampjes, maar C houdt ervan om ze het jaar door op het tafeltje te hebben. 's Avonds geven ze een zeer leuk sfeerlicht, het maakt werken op de pc gezellig. Op de foto staat een overheerlijke kop koffie, ik heb graag iets om aan te nippen.

O ja, waar ik nog aan denk : een bijkomende maar niet onbelangrijke reden waarom ik de voorkeur gaf voor het tafeltje bij C is dat mijn eigen buroke thuis zulk een verschrikkelijke chaos is, ik zou mij doodschamen hier een foto te bloggen .

Allez Beo, bij deze is mijn stokje afgelost he, al is het in de tussentijd wellicht al vergaan...

21:10 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Veel te netjes om waar te zijn... :-)) maar dik bedankt om 't niet te vergeten.

Gepost door: Beo | 06-03-07

@ Beo Awel sé, gij zijt al bij mij thuis geweest en wéét dus dat wat ik schrijf over die chaos en de schaamte gewoon wààr is. En echt waar, bij C thuis is't wél netjes ! :-)

Gepost door: Soul | 07-03-07

@ BEO Helaba BEO, het is misschien TE netjes om waar te zijn volgens jou, maar er is niets aan ge'kuist' hoor! Eigenlijk is het nog niet helemaal zoals het hoort, de koptelefoon had er niet horen te liggen.
Maar ja, mijn A laat de dingen nogal graag slingeren. Niet dat ik het erg vind, hoor.
Zolang ze me maar graag ziet. ;-)

Gepost door: c | 07-03-07

Hello There Tijdje alweer geleden dat ik nog eens binnevloog, al gaat het hier ook aan dr trage kant hééé... hahahah, nie erg, dan weet ik dat je het druk in de liefde hbt en das goed nieuws. Mooi hoekje en iets heel herkenbaars, gedroogde lavendel in een simpel vaasje met lichtjes. Ik hou enorm van lavendel, en zeker gedroogde, als geurbloemen in huis. Mooi!!!!!!
Veel tr proper??? Nee, normaal vind ik, maar blijkbaar ben je dus een sloddervos... wel ja, sloddervossen werken efficenter hangt er op het werk.... hahaha!! En tis nog waar ook... want ben ook een sloddervos als ik aan het werk ben, daarna wel opruimen hé!!!!
KNUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFELS voor jullie beide!!!!

Gepost door: Boogie | 08-03-07

HAAAAALLLLLLLLLLLOOOO Haaaaloooo.... halllooooo...halllooo
Oei, een echo, het klinkt hier zo leeg!!!!!!!
Hopelijk alles oke met jullie, maar dat zal wel!!! Dikke knuffel voor jullie beiden en genieten hééééééééééé!!!!! XXX

Gepost door: Boogiepeter | 16-03-07

De commentaren zijn gesloten.