20-04-07

Ontdekt

Op een zeldzaam moment van besluitloos niksdoen dwalen zelfs mijn ogen doelloos rond. Vrijdagnamiddag. Mijn enthousiaste gedrevenheid is in geen velden of wegen meer te bespeuren . Misschien heb ik ze op dat bankje laten ontsnappen, daarnet toen ik in de middagpauze zo heerlijk in het zonnetje zat te genieten. Ligt mijn Drive op de achterbank van mijn pasgekeurde auto te soezen, wachtend tot ik haar over een paar uur hopelijk feilloos naar huis chauffeer ? Jawel, mijn Drive is vrouwelijk (cfr de haar in voorgaande zin), geef toe : u had van mij niks anders verwacht .

Nauwelijks bewust. Internet-icoontje. Klik. Scroll ik door mijn gebrows van de voorbije week. Dat is nogal wat. Zonder wereldwijdweb geen kantoor, zoveel is zeker.

Skynetblogs homepage. Eén blogje in de kijker lokt mij. Lang geleden dat ik me liet verleiden hier te gaan ontdekken. Tijdsgebrek weet je wel. De C-factor. Die is dan ook heel erg leuk én lief .

Maar ik klik het vrolijk klinkende blogje aan. Nieuwsgierig. Wil ik op verkenning gaan. En verras ik mijzelf. Een dartele dertiger uit Gent. En ik lees. En lees. En lees. En duik in de dartele archieven. Ik geniet. Van elegante zinnen, mooie woorden. Herkenbaar. Genieten van kleine dingen. Fietsen. Verwondering voor natuur. He, ik heb een nieuw blogje ontdekt ! En ik ben alweer blij. Nu nog gauw twee uurtjes een tandje bijsteken. Dan mag ik naar mijn C. En begint het weekend echt.

14:23 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Helaba zo ongedwongen en fijn om te lezen
hoe je hunkerend verlangd naar jouw lieve C.
tussen de lege uren zal je weldra een
goedgevuld hart vinden.
geniet samen ongedwongen en tevreé.
liefs en zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 20-04-07

pske! ook welkom op mijn nieuwe blog:

http://my-diamond.skynetblogs.be

doeiie

Gepost door: Kay of Diamond | 20-04-07

:-) maak er samen een heel gezellig weekend van
groetjes

Gepost door: Borriquito | 20-04-07

jaat, jaat ik heb het ook altijd fijn gevonden, het ontdekken van nieuwe blogs maar tegenwoordig moet ik mij beperken tot de 'mijn' gevestigde waarden en dat is verdomd ook reeds knap lastig...misschien moeten we dat als code-taal gebruiken wanneer we door uitbundige liefde aan onze dierbaren nauwelijks tijd hebben voor andere zaken dan roepen we de 'C-FACTOR' in.
koenie kiplekker,die zich straks ook eens in zijn c-factor zal smijten,groet.

Gepost door: ridder | 20-04-07

Goh Hey dame
Blozend las ik je lijntjes op m'n blog - dankje.. Ik vermoed dat ik hier bij jou ook wel een en ander aan moois en boeiends te lezen zal vinden..
Fijn he, schrijvende vingers, ik zie dat het jou ook veel genoegen kan schenken..
Geniet je dagen..!
Tot dra
Groetjes

Gepost door: Dartel | 23-04-07

Hé dame - sinds jouw stukje kom ik hier af en toe piepen - vermoedelijk ben je druk bezig met genieten...
Groetjes

Gepost door: Dartel | 30-04-07

De commentaren zijn gesloten.