02-05-07

Vier is soms gelijk aan zeven

Wij zijn twee gi-gan-ti-sche gelukzakken . Zeker weten. Vrijdagavond vertrokken. Vier dagen weg. Aan zee. Gisteren namiddag terug thuis. Het voelt alsof we een wéék met vakantie waren. Heerlijk weer. Het leek wel midden juli. En met mijn C als super-gezelschap.

We genieten sowieso al-tijd van een weekendje zee. Ook al is het slecht weer. Het is echt quality time samen telkens we aan zee zijn. Zonder pc, zonder dagelijkse sleur, zonder iemand, zonder afspraken, zonder iets. Maar mét de weekend krant, een sudoku puzzel, een boek en bovenal : veel tijd.

Schaamteloos genoten hebben we. Van die strandwandeling, van de zon op ons vel, van dat zalige home-made twee bolletjes ijsje op een lekker hoorntje. En niet te vergeten : van ons, samen wandelend, hand in hand, monkelend om de blikken die we geregeld opvangen van voorbijgangers die we zíen denken, zíen schrikken ook soms, dat we een koppel vrouwen zijn. Ik monkel dan iets harder dan mijn C, C zou mijn hand dan nog gauw loslaten, net omdat nogal wat mensen nog raar opkijken, er moeite mee blijken te hebben . Hoe minder holebi’s zich verstoppen, hoe meer de anderen ons zien, hoe sneller de gewenning komt. Denk en hoop ik dan. Dus loop ik hand in hand met mijn C. Net als de jongen / meisje koppels. Lijkt me logisch.

Überhaupt beséffen dat je geluk hebt en het weten te waarderen, dat vinden mijn C en ik allebei wel leuk. Het naar de andere kijken, die voelt dat je kijkt en opkijkt, stralend lachend en warm. Dat zijn kleine momenten van puur geluk . Goudklompjes die we veilig opbergen in onze geheugenkluis. Om die dan later, bijvoorbeeld terug thuis, als ik dit nu schrijf, terug even boven te halen om er nóg eens van te genieten. En dan weten dat je hett niet gedroomd hebt, dat het écht écht waar is. Dat je gekregen hebt waar je zo hebt op gehoopt : een soulmate. Dat je C toch écht wel een schat is die je niet kwijt wil.

En eind mei hebben we alwéér zo’n lang weekend in het verschiet, met als bestemming Engeland. Om dan het daaropvolgende weekend alwéér naar zee te kunnen afzakken. Ik zei het al : wij zijn gelukzakken.  

15:19 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Hey Ware het niet dat ik ook zo gelukkig was, dan zou ik jaloers op jullie zijn, maar ook wij genieten volop!
Fijne vrijdag en heel mooi weekend!
Liefs,
schatteke
PS: ik ben op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor mijn schattie. Enig idee?

Gepost door: Schatteke | 04-05-07

Hey, kan je geloven dat ik blij was om je naam nog es te zien opduiken op m'n blogje?! Dus kwam ik gauw kijken of je hier iets bijgetikt had, en ja hoor! Een mooi, genietend, intens, languit genietend fragment uit jouw leven! Fijn..
Geniet ze nog,
Groetjes

Gepost door: Dartel | 04-05-07

wiskunde liefde doet vreemde zaken met een mens, 'wat heb ik nou aan algebra...', leve de C-factor.
koenie kiplekker,die altijd een gelukzalig gevoel krijgt met jullie wedervaren,groet.

Gepost door: ridder | 05-05-07

Per toeval op je blog terechtgekomen....zeer mooi en interessant.
Prachtig verwoord!
Groetjes

Gepost door: Ilona | 06-05-07

hallo, via Suikerbossie's blogje kom ik hier 'binnengehuppelt'.
Mooie blog - aangenaam geschreven - ik zit hier zowaar met een glimlach bij het lezen van het laatste postje. Wat is geluk toch mooi... houden zo.
Groetjes en geniet van jullie vakanties...

Gepost door: lucretia | 07-05-07

Hallo! ’t Is even geleden dat ik nog tijd vond om een bezoekje te komen brengen. Nu wens ik je alvast een heel fijn weekend! Lieve groeten!

Gepost door: suikerbossie | 11-05-07

Polen Moet je maar eens komen lezen wat homo's meemaken in Polen. Hier hangen affiches die de ziekte uit Krakau willen houden. Degoutant.
Waarmee ik niet gezegd wil hebben dat de situatie in Belgie ideaal is, natuurlijk.

Gepost door: Oostblog | 15-05-07

Hey Lost! Eventjes aan rust toe?
Ik hoop alvast dat je geniet!
liefs,
Schatteke

Gepost door: Schatteke | 23-05-07

geniet er gewoon van jullie beiden, fijn weekend

Gepost door: cat | 25-05-07

ow het blijft stil hier,
dus zijn C & A nog onderweg, tis vandaag den
29ste mei , het verslag zal nu wel gauw komen he??
doeiie en lieve zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay// Diamond | 29-05-07

De commentaren zijn gesloten.