31-05-07

Ten langen leste...

Zoveel gebeurd. Zoveel te schrijven. Zo weinig tijd. Zo weinig fut om te schrijven. Bij deze alsnog. Sinds mijn laatste post geregeld geslingerd van opperste geluk naar echt triest zijn. Mijn C & ik = geluk = cloud 9 als ene uiterste. Mijn pa en hoe hij mijn ma behandelt = woede, tristesse, teleurstelling = gitzwart. Maar laat het ons vooral vrolijk houden.

 

Rewind dus. Ik herbegin.

 

Al een tijdje smeden mijn C en ik allerhande plannetjes. Plannetjes van verhuizen, nestjes bouwen, samenwonen en dies meer. Eind vorig jaar vroeg mijn C mij ook of ik met haar wou trouwen. Verder dan die welgemeende onderhandse ja waren we nog niet geraakt.

Voor onszelf hadden we wel al een datum uitgezocht. Maar naïef en onwetend als we zijn, hadden we dit nog niet met het stadhuis gecheckt. Nu, een klein half jaar later, wél. En we kwamen natuurlijk van een kale reis terug. Maar, maar, maar !!

We hébben een datum ! Vastgelegd op ’t stadhuis en al ! Oktober dit jaar ! Het doet wel raar als je per mail bevestiging krijgt van “uw huwelijk”.

En hop, we zijn ineens doorgegaan en al naar het stadhuis geweest voor de ondertrouw. Allemaal netjes in orde ! We zijn er die zaterdagochtend (ondertussen toch ook al een kleine maand geleden) een goeie euh koffie op gaan drinken !

Op moederdag Ma ingelicht, door allerhande onverwachte gebeurtenissen vorige week C’s ouders. Ma bleef er cool onder, ze schrok niet eens, al was ze wel verrast dat het trouwen en niet “gewoon” samenwonen was. Maar superblij, dat wel. C’s ouders waren sprakeloos, dit hadden ze niet zien komen. Maar de dagen nadat we het gezegd hadden bleek wel –gelukkig- dat ze blij zijn. Zo stillekesaan bereiken de ‘geruchten’ ook onze vriendenkring. We hebben nog heel wat in het verschiet dit jaar.

14:04 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Aha nog eens in 't land! ;-) Alvast proficiat met die concrete trouwdatum. Veel plezier nog met de verdere planning.

Gepost door: nana | 31-05-07

trouwen is houwen miljaar, miljaar ik had niet gedacht dat de daad zo gauw bij het woord zou gevoegd worden maar daarom niet minder gefeliciteerd met jullie komend huwelijk, een schoon iets zulle, en dan het plannen en organiseren...spannend.
koenie kiplekker,die FB zag in de vooruit maar geen magie (geen kruidenbouillon) voelde, groet.

Gepost door: ridder | 31-05-07

Proficiat! Kijk, deze aankondiging, daar zat ik nu eens op te wachten zie... ;-)
Veel geluk allebei!

Gepost door: Beo | 31-05-07

Mooi luitjes! Ben blij voor jullie! :-)
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 01-06-07

Eindelijk nog eens kunnen bijlezen..
Nog een heel fijne avond! Lieve groeten!
Ben blij dit leuke en goeie nieuws te kunnen lezen!!!

Gepost door: suikerbossie | 06-06-07

Heerlijk!
En nogmaals gefeliciteerd!

Gepost door: lavender faery | 06-06-07

De commentaren zijn gesloten.