27-06-07

Mission accomplie ! :-)

Na weken avondwerk is het eindelijk rond. C&A wonen samen. Tromgeroffel en trompetgeschal !  Lach niet, die zijn hier best op hun plaats. Wéken avondwerk en het einde is nu toch wel echt in zicht.

Ik het hamster, die met héél véél hartzeer afscheid moest nemen van dierbare dingetjes. Want, sprak mijn C mij dan streng toe, we hebben écht niet zoveel plaats ! Zij, mijn C, de praktische, die quasi niks bijhoudt. A very difficult match. Zweten heb ik gedaan . En zij maar lachen met die ondertussen vergeelde postkaarten die opdoken uit een zeer ver verleden . Meer dan dertig jaar oud, van toen ik ergens op kamp was, gekregen van mijn oma, in haar naïeve handschrift. Wenst ze me nu ze al meer dan 10 jaar overleden is, nog eens een leuke vakantie en “amuseert U maar goed he A-ke!”. Ik weet het, velen vinden dat onnozel, maar ik vind dat zo een pietluttige postkaart en wat erop staat ineens weer haarscherp dat beeld van mijn oma naar voor brengt. En daarmee dus een dierbare herinnering is. Ik kan die postkaart dus niet wegdoen. En zo zijn er wel meer. Postkaarten en andere dingen . Hele dozen vol. My life in a box.

Nochtans héb ik heel veel weggegooid. On-telbare keren zijn we met een overvolle auto naar het containerpark gereden. Na weer eens een selectieprocedure ten huize A of huize C. Ondertussen inpakkend bij A, dan weer plaats maken bij C. Geen énkele rit werd nog gereden zonder dat de auto’s met dozen volgestouwd waren.

Elke avond een hele klussenlijst. Netjes en zeer plichtsbewust samengesteld door mijn C. Als een generaal die vastberaden een veldslag moet en zal winnen, genadeloos.  Op weekend dagen kwam dat niet altijd euh goed. Ik hou er niet zo van orders te ontvangen. Zelfs niet van mijn C. Al wist ik wel dat ze gelijk had, dat zij het heft in handen moest nemen omdat we anders in september nog bezig zouden zijn. Maar het zorgde wel voor een paar uur kribbigheid. Om het dan telkens bij te leggen met een kus en een dikke knuffel. En achteraf samen toch blij het slagveld te overschouwen en te besluiten dat het goed was geweest. A job well done.

De Grote Lente Schoonmaak ten huize C is en passant ook achter de rug, mijn meubeltjes zijn netjes ingepast, mijn spulletjes hebben grotendeels hun plekje gekregen. Het is nu zeker ook mijn thuis.

Enkel nog de hékel aan verhuizen die ik sinds vorige verhuis heb herinnert mij nog aan de volbrachte taak én de ongelooflijke moeheid die we allebei voelen. C kan ’s ochtends sowieso niet uit bed maar ik sleep mij echt naar het einde van de week. Zondag vertrekken we. Twéé weken vakantie. Hallelujah wat kijk ik er naar uit. Zo erg dat het mij momenteel eigenlijk niet echt kan schelen welk weer het is. Als ik maar mijn rust heb. En véél quality time samen met mijn C. Want door al dat werk zou je vergeten tijd voor elkaar te nemen.

Zaterdagavond wordt de vakantie officieel ingezet. Dan testen we een restaurantje uit van onze shortlist voor de trouw. Want als we terug zijn uit vakantie is dat ons volgende “project”. En als ik zie hoe het allemaal evolueert wordt die dag eind oktober wel net iets meer dan “gewoon” trouwen. Maar dat zien we later dan wel weer. Eerst : oogjes toe en slaap lekker.

16:21 Gepost door (Lost) Soul in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

knaagdier koenie hemzelve kan ook moeilijk afstand doen van zaken waar herinneringen aankleven, foto's en post/prentkaarten worden altijd bewaard met voorwerpen durft ridder weleens richting vuilzak rennen maar dat duurt altijd jaren, niets is trouwens zo leuk om op een druiliger dag richting zolder te trekken en daar op ontdekkingstocht te gaan, jaat, jaat dan vertoeft koenie in een andere wereld...geniet van elkaar en van jullie vakantie.
koenie kiplekker,die naar buiten staart en bemerkt dat hij maar eens richting zolder moet, groet.

Gepost door: ridder | 29-06-07

Vermoeiend, maar heerlijk, zo'n tijd....
En jullie volgende project?
Ik ben hééééél nieuwsgierig...

Gepost door: lavender faery | 02-07-07

Hey Lost! Ben hier eindelijk nog eens komen bijlezen en ben echt blij dat alles zo goed gaat met jullie!
Proficiat met de verhuis en geniet nu maar van de vakantie en troost je, die kribbigheid kom je overal eens tegen hoor, maar zolang je het maar weer goedmaakt en tijd voor elkaar maakt, loopt alles vlot en groeit de liefde alleen maar en ik weet waar ik over spreek!
Wij vertrekken op reis als jullie terug zijn en dat wordt ook genieten, weliswaar met de kindjes erbij, maar volgend jaar is er alleszins een weekje voor ons 2 alleen voorzien!
Love is beautiful!!!! ;-))

Gepost door: Schatteke | 04-07-07

en toch heeft het wel iets zo'n verhuis he ! geniet maar van jullie vakantie
liefs cat

Gepost door: catje | 11-07-07

De commentaren zijn gesloten.